Direct Reserveren
Geopend vanaf 17:00 uur (024) 207 15 89

WIJ ZIJN OPZOEK NAAR NIEUWE TOPPERS IN DE BEDIENING EN KEUKEN!

Wij zoeken: Leuke mensen voor in de bediening en pizzabakkers!

Dus, wil jij werken in het tofste restaurant van Wijchen met de allerlekkerste pizza’s en pasta’s, let us know! Stuur je cv met motivatie naar: info@pizzapastawijchen.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwste aanwinst.

 

btn=home Direct Reserveren

Pizza Pasta Wijchen

Bij Pizza Pasta houden we van tradities, maar dan wel met eigentijdse kwinkslag! We maken graag zoveel mogelijk zelf, zoals bijvoorbeeld onze pasta’s en het deeg van de pizza’s. We houden van authentieke smaken, daarom kiezen we enkel voor de beste ingrediënten en bakken we onze pizza’s in een houtgestookte oven. 

Je vindt ons restaurant op de Markt in het centrum van Wijchen, de geboorteplaats van beide eigenaren Pieter en Bas. Hier serveren we een lekkere lunch, maar ook voor een gezellig diner kan je bij ons terecht. Wij houden van kinderen, dus neem ze vooral mee!

Heb je een allergie of dieet, vertel het aan ons en wij passen de maaltijd voor je aan of maken iets speciaals voor je!

Onze pizza's

Onze pizza’s worden volgens authentiek recept bereidt. We maken ons deeg zelf en laten dat rustig rijzen. Vervolgens beleggen we je pizza met de allerbeste ingrediënten die kunnen vinden en bakken hem af in onze houtoven. In de oven kan de temperatuur wel 400 graden worden, en is je pizza dus supersnel klaar! Onze pizza’s hebben een dunne krokante bodem, precies zoals wij ze het allerlekkerst vinden.

Onze pasta's

Ons restaurant wordt geroemd om onze verse pasta’s! Passievol beginnen onze koks iedere dag weer met het maken van ons pastadeeg, een ambachtelijke klus waar we trots op zijn. We koken onze pasta’s natuurlijk al dente en de sauzen bereiden we met verse ingrediënten.

Groepen

Wil je met een groep genieten van la dolce vita? Wij verzorgen graag je lunch, diner of borrel en maken er samen met jou een onvergetelijke dag van!

Laat je verrassen

We sturen je graag een bericht om je op de hoogte te houden van alles wat we doen. Geen onzin, we houden niet van spam en gaan vertrouwelijk om met je e-mailadres.

  • Inspiratie
  • Evenementen
  • Nieuwe menukaarten
  • En nog veel meer!